Categorieën
Geen categorie

Programma Mooi Weer Lustrum bekend!

Gedurende de week van 17 tot 25 april zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden om samen met jullie nogmaals de verjaardag van Punch te vieren. Hou deze site en de facebook pagina in de gaten voor wanneer de inschrijvingen open gaan.

Categorieën
Geen categorie

Opbrengst Sponsorloop: €5.000-

De dagen van de kerstkransjes, oliebollen en champagne zijn voorbij en het nieuwe jaar is begonnen. Voor vele betekent dat goede voornemens en dit jaar deed Punch daar ook aan mee. Van 1 t/m 8 januari hebben 20 Punchers elk individueel zoveel mogelijk hardgelopen om geld op te halen voor Spieren voor Spieren.

Door weer en wind hebben zij in totaal bijna 800 km gelopen en is er meer dan 5000 euro opgehaald! Dit is alleen maar gelukt dankzij de goede voornemens van de hardlopers die zich graag wilden inzetten voor het goede doel, en dankzij alle geweldige sponsoren die hun familielid, vriend(in), huisgenoot of teamgenoot maar al te graag wilden steunen.

We willen namens de hele commissie iedereen graag bedanken voor zijn bijdrage aan deze sponsorloop!

Mocht je deze sponsorloop nou helemaal gemist hebben en wil je toch nog een donatie doen aan dit goede doel dan is dat mogelijk op de volgende sponsorpagina: https://www.sportenvoorspieren.nl/team/lustrum-der-d-s-v-v-punch

We wensen iedereen een mooi en gezond 2021 toe,
Liefs LuCie XIV

Categorieën
Geen categorie

Ter afsluiting van de Lustrumweek

De Lustrumweek heeft alweer een tijdje terug plaatsgevonden en was ondanks de moeilijke coronatijd een groot succes. Met z’n allen champagne drinken, exotische tosti’s eten, ontsnappen uit een online escaperoom, bieren voor spieren en tot slot cultuur snuiven tijdens een museumbezoekje aan het Kunstmuseum Den Haag. Zo hebben we er met zijn allen toch nog een hele mooie week van gemaakt.

Daarnaast wilden we gedurende de Lustrumweek geld ophalen voor het goede doel Spieren voor Spieren. Dit hebben we met z’n allen volop gesteund en er is in totaal meer dan €500,- opgehaald!

Dit was nooit gelukt zonder al jullie enthousiasme en daar willen we jullie graag voor bedanken! Het Lustrumjaar is zeker nog niet voorbij en we zien jullie allemaal weer tijdens de Mooi Weer Lustrumweek vanaf 17 april.

Liefs,

LuCie XIV

Programma bekendmaking Lustrumweek

Het programma van de Lustrumweek is bekend. Zie hierboven de verschillende activiteiten of kijk onder het kopje programma.

Uitnodiging Lustrum XIV

Aan de Lustrumweek en het Mooi Weer Lustrum kunnen alleen huidige leden deelnemen. Ook oudleden zijn uitgenodigd voor het Lustrumfeest dat zal gaan plaatsvinden op 17 april 2021.

We hopen jullie allemaal op 17 april te zien!

Thema bekendmaking

Vrijdag 14 februari werd het thema van LuCie XIV bekend gemaakt op het Pand! Mocht je dit nou gemist hebben kijk dan snel hieronder naar het themapresentatie filmpje.